Zoeken
Je bent hier: Diensten > Voordeel
 

Verdien je contributie terug met Unie ledenvoordeel

Exclusieve voordelen

Speciaal voor de leden van De Unie, hebben wij exclusieve afspraken gemaakt met geselecteerde dienstverleners.

Unie ledenvoordeel kijkt bij het aanbieden van voordelen niet alleen naar de prijs, maar zeker ook naar de kwaliteit van het aanbod. Want voor jou als Unie lid is alleen het beste goed genoeg!

Kortingen en service

Via Unie ledenvoordeel kun je aantrekkelijke kortingen op verschillende producten en diensten krijgen. Op die manier verdien je al snel (een deel van) je contributie terug!

Feedback

Wil je ons jouw mening geven? Stuur een bericht via het feedback formulier of vul de poll in!


Voordelig reizen

Direct 3,5% korting op je reissom, als je boekt via Unie Reizen. Kies je droomreis uit het zeer uitgebreide aanbod van onze partner Kras.

Laat je stem horen

Doe mee met het Unie ledenpanel en geef je mening over onderwerpen die te maken hebben met werk, inkomen, en persoonlijke ontwikkeling.

Professionele leerlijnen

Schouten & Nelissen heeft een aantal leerlijnen ontwikkeld, om jouw competenties naar een hoger niveau te brengen. Op de leerlijnen ontvang je een korting van 5%.

Extra veel korting voor leden

Met de collectieve zorgverzekering van Zilveren Kruis krijg je 7,5% korting op Basis en 10% korting op Aanvullend. 

Extra voordeel op energie

Bespaar tot ruim 25% op je energietarieven en ontvang ieder jaar ook 2 maanden ledenkorting op het Homestroom lidmaatschap.

Maak lid en ontvang € 12,50!

Ben je zelf lid van De Unie en maak je een collega, familielid of vriend(in) ook lid? Dan ontvang je per nieuw lid een cadeaubon van Bol.com ter waarde van € 12,50.

Poll

Welk ledenvoordeel zou jij willen gebruiken? (meerdere keuzes mogelijk)
Verstuur Poll  Toon resultaten

Contributie verrekenen

Laat je Unie contributie via je brutoloon verrekenen. Dit kan je een voordeel opleveren tot wel 52%.

Start een opleiding

De Unie heeft mooie kortingsafspraken gemaakt met Springest, een on-line portaal waar je alle mogelijke opleidingen kunt vinden. Voor ieder wat wils tijdens of na je loopbaan.

Deskundige belastingaangifte

Onze belastingconsulenten helpen je graag met de fiscale rompslomp van je aangifte. Leden betalen een voordelig inkomensafhankelijk tarief voor deze service.