Zoeken
 

Reorganiseer je leven voordat de Rabo dat doet

De financiële wereld verandert aanhoudend en in een rap tempo. Dit zal een blijvende invloed hebben op elke Rabobankmedewerker. De komende jaren blijven dus spannend voor jou. De ontwikkelingen hebben grote invloed op functies en loopbanen, lonen, scholing en andere arbeidsvoorwaarden. Dat levert veel vragen op. Wat betekent dat voor jou op de arbeidsmarkt? Hoe kom je in beweging? Ben je door de reorganisatie actief mobiel geworden? Wat nu te doen? Hoe houd je regie over je eigen carrière? 

Daarvoor heeft De Unie ‘Next Steps’ informatiebijeenkomsten ontwikkeld, speciaal voor alle werknemers bij de Rabobank. Een programma dat iedereen de kans biedt om zonder kleerscheuren uit de reorganisatie te komen. De Unie is de grootste vakbond bij de Rabobank en richt zich daarom op alle werknemers. Naast collectieve belangenbehartiging zijn we bij De Unie sterk in individueel advies op het gebied van inkomenszekerheid. 

In de Next Steps informatiebijeenkomsten krijgt iedereen de mogelijkheid om vragen te stellen en uitdagingen, problemen en twijfels te bespreken. We gaan in op het sociaal plan, ontslagvoorstel, relocatie, functiewijziging, de gang naar het UWV, loopbaan programma’s en de arbeidsmarkt. Na afloop voelt iedereen zich gesterkt om juiste vervolgstappen te nemen.

Vraag jouw Next Steps Meeting aan

Je kunt gemakkelijk een Next Steps Meeting aanvragen. Dat is heel simpel. Het enige wat je moet doen is minimaal twaalf collega’s bij elkaar krijgen. Geef aan welke collega’s aanwezig zijn, om welke dag en tijd het gaat en op welke locatie dat verzorgd kan worden. Wij organiseren verder alles voor je, er zijn geen kosten aan verbonden. Het team van De Unie komt graag langs! Wij kunnen iedereen helpen met de voorbereiding op een andere arbeidsmarkt.

  
Het Next Steps Team:

  • bestaat uit een belangenbehartiger, juridisch adviseur en loopbaanspecialist;
  • verzorgt een presentatie, beantwoordt vragen en geeft juridisch advies;
  • geeft inzicht in beschikbare loopbaantools voor jouw carrière

 

​Hier kun je je aanmelden

Stuur ons een lijstje met alle geïnteresseerden per e-mail naar rabobank@unie.nl. Na het versturen van het formulier nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Het formulier kun je hier downloaden.
Je kunt ook bellen op 0345 - 851 463

 

 

Bekijk de animatie!

 

Heb je vragen?

De Unie is er voor je. 

  • Bel 0345 - 851 463 (van 9.00  tot 18.00 uur bereikbaar), 
  • of stuur hier een e-mail.