Beroepsgoederenvervoer, Vrachtwagens, Vrachtwagenchauffeurs, Chauffeurs, Logistiek, Kraandrijver, Verticaal transport, TLN, Cao, beroepsgoederenvervoer
Zoeken
 

Beroepsgoederenvervoer

De sector Beroepsgoederenvervoer is een belangrijke sector voor de Nederlandse economie. In deze sector werken meer dan 160.000 mensen in diverse functies. En dan hebben we het over het wegvervoer en de mobiele kranen. De meesten zijn chauffeur of kraandrijver, maar ook in de logistiek en op de kantoren zijn vele mensen werkzaam. Deze sector is als een voelspriet voor onze economie. Is er een schommeling in de wereldhandel, dan heeft dat vrijwel direct gevolgen voor de transport en logistiek

Actief in de sector

De Unie is al sinds vele jaren betrokken bij het beroepsgoederenvervoer. En dat vaak dan wel ‘iets anders dan de anderen’. In deze omvangrijke sector komen we op voor de belangen van onze leden en de werknemers in het algemeen. Aan de cao-tafel, waar mogelijk in de bedrijven en zeker individueel.

Kaderleden

Dankzij een groep nauw betrokken kaderleden is het voor De Unie mogelijk om haar diensten te verlenen. Mensen uit verschillende groepen en bedrijven in de sector. Ook voor hen leuk en leerzaam om hiervoor activiteiten te verrichten. Ook iets voor jou? De bedrijfsledengroep (BLG) kan altijd versterking gebruiken.


 

 

 

Belangenbehartiger(s)

Ed Lecomte

M: 06 - 52 52 20 45

Wil je Ed een e-mail sturen? Klik dan op zijn naam. 

Stel jouw vraag via de chat

Denk je dat je juridische hulp nodig hebt? Of wil je advies over een kwestie? 

Je kunt met ons chatten van 8.00 tot 18.00 uur. 

Waar staat De Unie voor?

Vakbond De Unie is een partner voor jou, die je motiveert, faciliteert en ondersteunt, bij het maken van keuzes over jouw belangen rond werk en inkomen. Als persoonlijke en betrokken vakorganisatie staan wij voor je klaar om jouw collectieve en individuele belangen te behartigen. Ga hier naar een overzicht van onze dienstverlening.