Zoeken
Je bent hier: Nieuws & Opinie > Actueel nieuws
 
Actueel Nieuws
De maand oktober is de maand van de vakbond. Jouw collega’s die nog geen lid zijn kunnen dan gratis lid worden. NN Group en Delta Lloyd betalen voor nieuwe leden het eerste jaar van het lidmaatschap. Zo laten NN Group en Delta Lloyd zien dat zij het belangrijk vinden dat veel medewerkers lid zijn. Speciaal daarom is deze maand georganiseerd. Op Sam en Sterknet vind je  ook informatie hierover.

Maak je collega lid! 

In deze Maand van de Vakbond komt De Unie in een aantal vestigingen langs. We mogen ons dan presenteren en zullen flyers uitdelen. Lees hier de flyer. En stuur hem door naar je collega’s .
Maak een collega lid! Meer leden geeft ons meer zeggenschap aan de onderhandelingstafel, dus meer zeggenschap over jouw arbeidsvoorwaarden.
Jouw collega’s kunnen zich heel gemakkelijk aanmelden via www.unie.nl/nndl .         
De komende tijd staat er nog te veel gebeuren. De Unie en jouw werkgever zijn continu in gesprek. En door de komende integratie tussen NN en Delta Lloyd, zijn de contacten zeer intensief. Het is belangrijk dat we van heel veel medewerkers de belangen kunnen behartigen.


Bijeenkomsten 
Graag geef ik jou en je collega’s de mogelijkheid om je vragen persoonlijk aan mij te stellen. Daarom zullen we op onderstaande data een bijeenkomst houden. We kunnen dan vragen beantwoorden, over de stand van zaken praten en aandacht geven aan duurzame inzetbaarheid.

Donderdag 5 oktober 2017 Amsterdam van 11.00 tot 12.00 uur Kombuis (C0.06),

Dinsdag 10 oktober 2017 Arnhem van  15.00 toto 16.00 uur C02.56,

Donderdag 19 oktober 2017 Zwolle van 15.00 tot 16.00 uur C19.32

Je kunt je hier aanmelden voor de bijeenkomsten. Jouw collega’s die geen lid zijn, zijn ook van harte welkom. Graag hen ook aanmelden. 
 
Ben je niet in de gelegenheid te komen dan kunnen jij en je collega’s mij altijd mailen of bellen.
Mail via harma.pethke@unie.nl en bellen via 06 52522056
 


Informatie


Bedrijf: Delta Lloyd
Branche: Verzekeringsbedrijven

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst; plaats er een.

Wil je reageren op nieuwsberichten? Log dan eerst in.
Nog geen account? Registreer je dan hier..

Bol.com actie

Ieder nieuw lid levert jou korting op bij Bol.com!

Unie word lid

Ben je zelf lid van De Unie en maak je een collega, familielid of vriend(in) ook lid? Dan ontvang je een kortingsbon van Bol.com ter waarde van € 12,50.

Het nieuwe lid dient zichzelf aan te melden. Nadat het nieuwe lid jouw gegevens heeft ingevuld ontvang je automatisch bericht.