Zoeken
Je bent hier: Nieuws & Opinie > Actueel nieuws
 
Actueel Nieuws
Leden stemmen in met het sociaal plan Allianz

Ledenraadpleging Sociaal Plan is afgerond

De ledenraadpleging over het nieuwe sociaal plan voor Allianz is afgerond. Een meerderheid van de leden heeft positief gereageerd. De Unie heeft inmiddels aan Allianz laten weten dat het nieuwe sociaal plan hierdoor formeel tot stand gekomen is. Er volgt nog wel overleg met Allianz over de definitieve tekst van het sociaal plan. Inge de Vries informeert je als de tekst van het sociaal plan is vastgesteld.

Duur Sociaal Plan.

De Unie heeft een sociaal plan afgesloten voor de periode van 1 juli 2017 tot en met 31 december 2018. Dit betekent niet dat wij instemmen met alle reorganisaties die Allianz wellicht gaat uitvoeren in deze periode. Krijg jij te maken met een reorganisatie dan kun je contact  opnemen met Inge de Vries.

Als je boventallig wordt of dreigt te worden als gevolg van een reorganisatie dan heb je recht op juridische bijstand van De Unie. Neem tijdig contact met ons op.

Vragen?

Heb je vragen naar aanleiding van dit bericht? Stuur dan een e-mail naar Inge de Vries.


Informatie


Sectoren: Dienstverlening
Branche: Verzekeringsbedrijven
Geplaatst in: Actueel Nieuws

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst; plaats er een.

Wil je reageren op nieuwsberichten? Log dan eerst in.
Nog geen account? Registreer je dan hier..

Bol.com actie

Ieder nieuw lid levert jou korting op bij Bol.com!

Unie word lid

Ben je zelf lid van De Unie en maak je een collega, familielid of vriend(in) ook lid? Dan ontvang je een kortingsbon van Bol.com ter waarde van € 12,50.

Het nieuwe lid dient zichzelf aan te melden. Nadat het nieuwe lid jouw gegevens heeft ingevuld ontvang je automatisch bericht.