Zoeken
Je bent hier: Nieuws & Opinie > Actueel nieuws
 
Actueel Nieuws
In de afgelopen periode is er veel overleg geweest over het reorganisatiekader. Er is een onderhandelingsresultaat bereikt. En dat leggen we ter stemming aan jou voor.  
   

Reorganisatiekader

Nu Delta Lloyd in de NN-Group organisatie moet worden geschoven, kunnen we niet helemaal toe met de sociale plannen van beide organisaties. We hebben vooral gekeken welke bepalingen een eerlijke reorganisatie in de weg staan. De medewerkers van NN-Group en van Delta Lloyd moeten een gelijke kans op werk hebben. NN-Group heeft dit nodig om de reorganisatie te kunnen beginnen. Vanaf september 2017 wil NN-Group starten met de reorganisatie van de eerste afdelingen.
Er zijn dus maar een paar artikelen aangepast. Het sociaal plan waar je eerder voor hebt gestemd, blijft van toepassing. Je stemt nu over de wijzigingen die in het Reorganisatiekader zijn opgenomen. Lees hier het Onderhandelingsresultaat Reorganisatiekader NN en Delta Lloyd.
   

Wie gaan voor wat stemmen?

De Unie houdt twee gescheiden stemprocedures. De wijzigingen voor het sociaal plan Delta Lloyd zijn anders dan de wijzigingen in het sociaal plan NN-Group. Dus we vragen de leden van NN-Group om te stemmen over de wijziging in hun sociaal plan. En we vragen de leden van Delta Lloyd om te stemmen over de wijzigingen in hun sociaal plan. De Unie kan pas akkoord gaan als de wijzigingen in de sociale plannen geaccepteerd zijn door haar leden bij zowel de NN-Group als bij haar leden bij Delta Lloyd.

   

Wat is het standpunt van De Unie?

De Unie legt het resultaat neutraal aan de leden voor. Lees hier onze toelichting bij het onderhandelingsresultaat reorganisatiekader NN-Group Delta Lloyd. 
   

Breng je stem uit

We realiseren ons dat het nu vakantietijd is. Daarom is er een langere stemperiode afgesproken. Jouw vragen kan je ons per mail stellen. In verband met de vakantieperiode graag beide e-mailadressen gebruiken.  Harma.pethke@unie.nl en Inge.de.vries@unie.nl

Stemmen kan tot en met 22 augustus 2017

 
Informatie


Bedrijf: Delta Lloyd
Sectoren: Finance
Geplaatst in: Actueel Nieuws

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst; plaats er een.

Wil je reageren op nieuwsberichten? Log dan eerst in.
Nog geen account? Registreer je dan hier..

Bol.com actie

Ieder nieuw lid levert jou korting op bij Bol.com!

Unie word lid

Ben je zelf lid van De Unie en maak je een collega, familielid of vriend(in) ook lid? Dan ontvang je een kortingsbon van Bol.com ter waarde van € 12,50.

Het nieuwe lid dient zichzelf aan te melden. Nadat het nieuwe lid jouw gegevens heeft ingevuld ontvang je automatisch bericht.